Detail info
Close

Játsszunk együtt!

Játsszunk együtt!

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

HALÁSZ JUDIT KONCERTJE
gyerekeknek és felnőtteknek

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében –, méghozzá gyermekeknek.

Generációk nevelkedtek fel, lemezeit hallgatva. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és  szeretet jellemzi a dalokat, amelyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek – és énekelnek is – koncertjein.

A JÁTSSZUNK EGYÜTT! című koncerten az eddig megjelent  zenei anyagokból – 18 nagylemez! – hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Halász Judit legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, s dalolva, észrevétlenül szórakoztatva felhívni figyelmüket az élet fontos törvényeire.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház, valamint a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész – díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth-díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

A koncerten közreműködő zenészek:

Anti Tamás
akusztikus gitár, mandolin, szájharmonika, ének

Bartha Tibor
billentyűs hangszerek, hegedű, furulya, ének

Födő Sándor
basszusgitár, ének

Barna Zoltán Csibi
dob, ütőhangszerek

Móricz Mihály
elektromos- és akusztikus gitár, ének

www.avertesagoraja.hu

 

Top