Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Dátum: 2018.december.14
Hely: Feldmár Intézet Budapest

Belépőjegyek

Péntek
14
Dec 2018
18:00

Jelenleg elfogyott (változás lehetséges!)

Sajnáljuk, a Ticketportalon keresztül értékesített előadásra szóló helyek már elfogytak, de a helyzet változhat!
Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

A rendezvény leírása

Spirituális Meditáció – Téma: Őszinteség
https://www.facebook.com/events/1624502500994299/

A meditáció egy út befelé, ahol a csendben önmagaddal találkozol. No, nem mintha addig nem találkoztál volna önmagaddal, de mégis! Lucas Hnath színdarabjának Nórája arról mesél, miután elhagyja férjét és gyermekeit, hogy megtalálhassa önmagát és sikeres regényíróvá váljon, hogy két évig tartott neki miután becsapta maga mögött az otthon ajtaját, hogy végre megtalálja a saját hangját. Két évig ugyanis csak a férje hangját hallotta a fejében. És ezzel együtt mindazt, amit a társadalom elvárt tőle. De ebben elveszett ő, Nóra. Csendre, magányra volt szüksége, hogy felfedezze mik is az ő vágyai valójában. Hiszen mindkettő, ami elől menekülsz és ami után vágysz, az benned van. Aki meditál ugyanezt az utat járja. Belenéz az őszinteség tükrébe és néha bizony meglepetések érik! Aminek a bevállalásához bátorság kell.

A Spirituális meditáción december 14-én (péntek este) lesz egy inspiráló bevezető, majd beszélgetés, élettörténetek megosztása és természetesen meditáció gyakorlatban és elméletben egyaránt.

A meditációt vezeti: dr. Perintfalvi Rita a Feldmár Intézet spirituális meditáció oktatója, a kontemplatív hagyomány évtizedes gyakorlója.

IDŐPONT: 2018. december 14. 18:00-21:00

HELYSZÍN: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35. 1/1

Jegyár: 5.500 ft

 

Térképen

Top