Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Dátum: 2019.március.29
Hely: Feldmár Intézet Budapest

Belépőjegyek

Péntek
29
Már 2019
18:00
Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

A rendezvény leírása

Spirituális Meditáció dr. Perintfalvi Ritával
NŐNEK LENNI

„Tipikus példa: a szép és okos nő panaszkodik arról, hogy egyedül van. Ha ugyanis neki nem felel meg senki, ő sem felel meg majd senkinek. Gyakran hallani az „én senkinek sem tetszem” mondatot. Azért van így, mert neki sem tetszik senki. Mi emberek valahogy megérezzük ezt, és minden érzelem viszonzásra talál így vagy úgy. A tudattalan akaratunk kisugárzik belőlünk. A dolgot nehezíti, hogy manapság teljesen hiányzik vagy csak nagyon ritka az udvarlás. Általában megelőzi a szex azt az érzelmi hátteret, amit ennek kellene kialakítania. Ez nem helyes, az udvarlás ugyanis arra való, hogy megtudjuk, a másik lehetne-e a barátom. A helyzetet bonyolítja a nemek eltérő igénye is. A nők esetében a szexhez intimitás kell, a férfiaknak meg szex kell az intimitáshoz.” (FA)

Hogyan oldható fel ez a kérdés? Mit jelent ma nőnek lenni? Ki határozza meg azt, hogy miként legyek nő? Csak egyféleképpen lehetek nő? Kinek akarok már megint megfelelni? Hol vagyok én? Miért nem értik a férfiak a nőket?

Ha érdekelnek ezek a témák – nőként vagy éppen férfiként – és szeretnél megismerkedni a meditációval ill. azzal, hogy a meditáció hogyan segít abban, hogy önmagadra találj, akkor gyere, köztünk a helyed!

A meditációt vezeti Dr. Perintfalvi Rita, a Feldmár Intézet spirituális meditáció oktatója.

RÁADÁS IDŐPONT: 2019. március 29., 18:00-21:00
Jegyár:
5.800 ft*

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség.

*A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni a foglalkozáson (például lemondás esetén), a befizett díj a szervezőt illeti.

Térképen

Top