Idén decemberben is Fenyő Ünnep

"Fenyő nélkül nincs karácsony" - s már dúdoljuk is a régi nagy slágert, amely évről évre újra és újra igazzá válik, mégpedig egy óriási ünnepi koncert keretén belül. Idén december 28-án rendezik meg Fenyő Miklós karácsonyi nagykoncertjét, amely ezúttal is bővelkedik a különlegességekben.

A már hagyományosnak mondható Fenyő Ünnep nevű koncert helyszíne ezúttal a SYMA Sport- és Rendezvényközpont. Itt lép színpadra a legendás énekes, Fenyő Miklós, valamint vendégei, Szulák Andrea és Szikora Róbert. A december 28-án 20 órakor kezdődő koncerten a '70-es és '80-as évek slágergyárosa ismét egy fergeteges show-val rukkol elő, amelynek elengedhetetlen kellékei olyan slágerek, mint a "Hotel Menthol", a "Limbó Hintó", a "Rock and Roll Party", a "Duci Juci", a "Napfény a jégen" vagy épp a "Made in Hungária".

Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeres, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.

A karácsony utáni koncertre jegyek már rendelhetők országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, továbbá ezen a weboldalon.

Fenyő Ünnep - tudnivalók:
2006. december 28., csütörtök 20.00 óra
Budapest, SYMA Csarnok
Belépő: 4990, 6990, 7990, 14 900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.fenyomiklos.hu/

Top