Zanzibar koncert az Almássy-n

Március 9-én főzenekarként lép fel az Almássy Téri Szabadidőközpontban a Zanzibar, amellyel már hosszú hónapok óta nem találkozhattunk a fővárosban. Az ősszel új lemezzel jelentkező együttes vendégeként az Angeleyez és a Krízis is szerepel majd ezen az estén, a koncertek után pedig rockbuli várja a nagyérdeműt, az Időgép zenekar társaságában.

Idén januárban volt éppen nyolc éve annak, hogy a négy fiú egy karaoke buliban felfigyelt az éppen Janis Joplint éneklő Terecskei Ritára. Az ifjú rendőrnő csatlakozásával jött létre a Zanzibar együttes, mely 1999 óta összesen négy stúdióalbumot és 10 maxit adott ki, s a rádióbarát slágereknek, no meg a barátságos, közvetlen hozzáállásnak köszönhetően ma már népszerű rockzenekarnak számít. Ritáék eddig összesen 60 000 lemezt adtak el, s két albumuk is bearanyozódott. Zenéjükkel 11 különböző díjat nyertek - köztük az eMERTon, a Bravo, az Arany Zsiráf és az Arany Nyíl díjakat - s 800 koncertjükön összesen egymillió rajongó vett részt.

A csapat legutóbbi albuma, az Új napra ébredsz 2005 őszén jelent meg, és idén végre megérkezik a soron következő korong, melyet a Zanzibar az őszre ígér. Addig azonban hátra van még jópár élő fellépés is.. a zenekar tavaszi turnéja során végre Budapesten is színpadra áll, méghozzá március 9-én az Almássy Téri Szabadidőközpontban.

Ritáék több mint fél év után koncerteznek ismét a fővárosban,ráadásul az este fő fellépőjeként. Rajtuk kívül szerepel a korábbi turnékról már ismert Angeleyez, valamint egy feltörekvő hazai heavy metal gárda, a Krízis. Meghívott vendégként Kowalsky is feltűnik majd, a koncertek után pedig az Időgép zenekar várja majd rockbulival a közönséget. A koncetre országszerte a Ticketportal partnerüzletiben, valamint ezen a weboldalon válthatjuk meg belépőnket.

Tudnivalók:
2007. március 9., péntek 19.30
Budapest, Almássy Téri Szabadidőközpont
Zanzibar, Angeleyez, Krízis koncertek
Vendég: Kowalsky. A koncertek után rockbuli az Időgép zenekarral.
Belépő: 1200 Ft, a rendezvény napján 1500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
www.zanzibar.hu
www.angeleyez.hu
krizis.fw.hu
www.idogep.hu
www.pallaiprodukcio.huv www.almassy.hu
Top