Frank Wildhorn és barátai a Budapesti Operettszínházban

Április 23-án a hazánkban nagy sikerrel játszott musicalek, így a Rudolf, a Jekyll és Hyde és az Elisabeth szerzője, Frank Wildhorn látogat majd a Budapesti Operettszínházba, ahol barátaival ad közös koncertet: a fellépők közt lesz Pia Douwes, Vágó Bernadett Dolhai Attila és Thomas Borchert is.

Frank Wildhorn

a Broadway keresett szerzője. Jekyll és Hyde című musicalje nem csupán New Yorkban és a világ számos más részén, de Budapesten is hatalmas siker volt néhány évvel ezelőtt. Pályáját azonban nem a színházban, hanem a popszakmában kezdte, legnagyobb sikerét dalszerzőként akkor érte el, amikor "Where Do Broken Hearts Go" című dala listavezető lett az amerikai slágerlistán, Whitney Houston előadásában. Dolgozott Liza Minnellivel, Sammy Davis, Jr.-ral, és a Broadway legendás dívájával, Linda Ederrel.

Egyik legfrisseb szerzeménye a Rudolf című musical, melynek ősbemutatójára, egyben világpremierjére 2006. májusában került sor a Budapesti Operettszínházban, együttműködésben a bécsi Vereinigte Bühnennel és a Szegedi Szabadtéri Játékokkal. A musical világpremierjének címszereplője, Dolhai Attila és női főszereplője, Vágó Bernadett is fellép majd az április 23-ai, nemzetközi sztárgálán, melyen a Wildhorn leghíresebb műveiből válogatnak majd.

Az est szereplője lesz Pia Douwes, az Elisabeth világpremierjének címszereplője, valamint Thomas Borchert, a Jekyll és Hyde bécsi előadásának címszereplője is. Közerműködik továbbá a Budapesti Operettszínház Zenekara, Koen Schoots vezényletével, és természetesen Frank Wildhorn, aki konferál és zongorán kísér majd. A gálára jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint ezen a weboldalon.

Frank Wildhorn és barátai - nemzetközi sztárgála

2007. április 23., hétfő 19.00 óra
Budapesti Operettszínház
Közreműködnek: Pia Douwes, Vágó Bernadett, Thomas Borchert, Dolhai Attila
Konferál és zongorán kísét: Frank Wildhorn
Közreműködik a Budapesti Operettszínház Zenekara. Vezényel: Koen Schoots
Belépő: 2500 - 10 000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.operett.hu
http://rudolf.operettszinhaz.hu
http://www.frankwildhorn.com
Top