Születésnapi PASO koncert az A38 hajón

Négyéves lett a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A jeles eseményt az A38 hajón ünnepli a zenekar, mely már számos fergeteges ska bulinak adott otthont, többek között itt zajlott a harmadik születésnapi mulatság is.. ezúttal a Tizenhét és a Kettő Kettő zenekarok lesznek a meghívott vendégek.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra 2003-ban alakult, s szerteágazó tevékenységének köszönhetően pár év alatt a magyarországi ska élet motorjává vált. A PASO ugyanis nem csupán egy népszerű zenekar, hanem szervezőbrigád is egyben, mely a hazai tehetségek támogatása mellett egymás után hívja meg hazánkba a nemzetközi ska-élet legjobb előadóit. Emellett a tagok számos további projektben is közreműködnek, mint például a PASO's Roots Rockers, a PASO Traditional Special, illetve a születésnapi party-n is szereplő PASO Soundsystem, amely a különböző klubesteken lemezjátszókról játssza az '50-es, '60-as és '70-es évek Jamaikájának eredeti felvételeit, valamint a műfaj mostani követőinek számait.

Az elmúlt években a műfaj számos nemzetközi sztárját is sikerült Budapestre csábítaniuk: az amerikai Toasters-t például már visszatérő vendégként üdvözölhettük nemrég. A zenekarnak amúgy kiterjedt külföldi kapcsolatai vannak: első teljes hosszúságú albumuk, a Budapest Ska Mood például a ska neves amerikai kiadónál, a Megalith Records-nál jelent meg, csakúgy mint a két legfrissebb kiadvány, a Babylon Focus maxi és a és az első 7"-es PASO bakelit, a Biblical 7".

A születésnapi mulatságnak is hagyománya van már, s a május 18-ai buli fergeteges hangulatát már előrevetíti az előző évi rendezvény frenetikus sikere... A mostani programban is számos prominens vendég szerepel majd, és olyan zenekarok is fokozzák majd a hangulatot, mint a nagyszerű szombathelyi, megújult felállású Tizenhét, vagy a szintén új tagokkal beerősítő Kettő Kettő. Jegyek korlátozott számban kaphatóak, országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint eyen a weboldalon.

PASO 4. születésnapi party - tudnivalók:
2007. május 18., péntek 20.00 óra
Budapest, A38 hajó
Pannonia Allstars Ska Orchestra, Tizenhét, Kettő Kettő koncertek
PASO Soundsystem, Sound Sistaz
Belépő: elővételben 1400 Ft, a helyszínen 1800 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
www.paso.hu
www.tizenhet.hu

www.kettoketto.hu

Látnivaló, hallgatnivaló:
www.youtube.com/pannoniallstars
www.myspace.com/paso

Top