Uriah Heep, Gogol Bordello, Glenn Hughes, Richie Kotzen jegyek kaphatók!

Tavasszal ismét Budapesten a legendás Uriah Heep és a Deep Purple bőgős-énekese, Glenn Hughes, s a fővárosban köszönthetjük majd a Mr. Big és a Poison egykori gitárosát, Richie Kotzent, valamint az elmúlt évek egyik legnagyobb közönségsikerének számító őrült gipsy-punk csapatot, a Gogol Bordellót. A koncertekre kedvezményes árú elővételes jegyek már most kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben valamint ezen a weboldalon, ahol HOMEticket szolgáltatásunknak köszönhetően otthoni jegynyomtatás is választható!

Március 11-én az A38 hajón köszönthetjük a Mr Big és a Posion zseniális egykori gitárosát, Richie Kotzent, aki most először jár hazánkban. Richie tinédzser évei után csatlakozott a sokszoros platinalemezes glam metál bandához, a Poisonhoz, részt vett a Native Tongue CD felételein, valamint a világkörüli lemezbemutató turnén. 1999-ben már a rendkívül népszerű rockbandánál, a Mr. Bignél pengetett, rengeteg koncert és két stúdiólemez erejéig. Azóta is számos nagyszerű szólólemezt készített, ezúttal pedig Pat Torpey dobos és Johnny Griparic basszeros társaságában szerepel majd. Jegyvásárlás itt!

A négy nagy angol hard rock alapegyüttes (Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep) közül névsorban az utolsó a Uriah Heep. Az 1969-ben alakult brit ötös jelentős pályát futott be, s több mint 25 lemezük jelent meg. A fesztiválok és koncertek kedvelt előadói voltak, és maradtak a mai napig.. Mick Box és társai még ma is rögzítenek új lemezeket, s legendás zenéjük él az albumaikon és a rajongók szívében.. legközelebbi turnéjukon ismét elvetődnek Budapestre, március 27-én a Petőfi Csarnokban találkozhatunk velük. Jegyvásárlás itt!

Április 8-án a novemberi és a Szigetes koncertek után ismét hazánkban a megunhatatlan gipsy-punk brigád, a Gogol Bordello, azoknak, akik eddig kihagyták, és persze azoknak is, akik ősszel jegy híján lemaradtak az A38 hajóról... éppen a nagy érdeklődésnek köszönhető, hogy ezúttal már a Petőfi Csarnokban szerepel a zenekar. Jegyvásárlás itt!

Elkészült új lemezének felvételeivel az egykori Deep Purple bőgős-énekese, Glenn Hughes. Az anyagot januárban kezdik keverni és végleges formába önteni, hogy áprilisban már a boltok polcain lehessen.. Glenn elmondása szerint ez élete legjobb anyaga. Megváltoztatta hozzáállását a zenéhez és a lemezhez is, és ettől maga is jobb ember lett... élőben május 22-én, az A38 hajón mutatja majd be a lemezt. Jegyvásárlás itt!

Top