Budapesti Operettszínház - már igényelhető a törzsvásárlói kártya!

Magyarországon a színházi világban egyedülálló törzsvásárlói kártyát bocsát ki a 2007/2008-as évadtól a Budapesti Operettszínház. A teátrum ugyanis a nagysikerű repertoárján alapuló, színvonalas szórakoztatáson túl szeretne nézőinek a jövőben még több kényelmet biztosítani, s törzsközönségének akciókkal, ajándékokkal kedveskedni e kártya segítségével.

A már igényelhető plasztiklap elsősorban azoknak szól, akik szeretnének elsőként értesülni a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos információkról, akciókról, vagy szeretnének az előadásokra kedvezményesen jegyet váltani. A színház vissza-visszajáró közönsége, elsősorban az operett- és musicalrajongók régóta várják már ezt a Ticketportallal közösen kibocsátott törzsvásárlói kártyát.

Az ezt igénylő nézőnek nem kell mást tennie, mint az idei évadban 30.000,- forint értékben jegyet vásárolni az Operett előadásaira, s azokat a pontosan kitöltött igénylőlappal - ami a színház honlapjáról, a www.operett.hu címről is letölthető - eljuttatni a Szervezési Irodába (1065 Budapest, Nagymező u. 19.) személyesen vagy levélben. A Budapesti Operettszínház olyan jegyeket is elfogad, amelyek még le nem játszott előadásra szólnak, ebben az esetben a Szervezési Irodában kell személyesen intézkedni.

A névre szóló, kódszámmal ellátott kártyát a megadott címre postai úton juttatja el a Budapesti Operettszínház - így a néző már a következő vásárlás alkalmával minden jegy után 5 százalék kedvezményben részesül!

Az elektronikus kártya segítségével a színház a vásárlásokat nyilvántartja, így bizonyos értékhatár elérése után különböző ajándékok, akciók és újabb kedvezmények várják a törzsközönséget. Ráadásul a törzsvásárló elsőként értesül az Operettszínházzal kapcsolatos fontos információkról.

A kedvezményt minden néző személyes és internetes vásárlás esetén is megkapja - így az ország, sőt a világ bármely részéről váltható belépőt a Ticketportal - www.ticketportal.hu - rendszerén keresztül.

Top