Agárdi Pop Strand - kedvezményes jegyek kaphatók!

R-Go, Edda, Demjén Ferenc, Irigy Hónaljmirigy, Kormorán, Rock Band, P. Mobil dalok ex-P. Mobil tagokkal, Benkó Dixieland Band - ezt kínálja 2008-ban a gyepszőnyeges, csodaszép környezetben található Agárdi Pop Strand, mely immáron 31 éve várja minden nyáron a zenekedvelőket.

A Agárdi Pop Strand nagyszabású koncertjei, folklór-, sport- és gyerekprogramok, a népszerű popsztárok és rajongóik közös táborai és országos találkozói, valamint az Agárdi Dance Beach táncos rendezvényei is hozzájárulnak a fiatalok és a fiatalos életvitelű családok felejthetetlen szórakozásához és nyaralásához. Magyarország legmagasabb állandó színpadának (2,2 m) és a nagy teljesítményű technikának köszönhető, hogy az Agárdi Pop Strandon fellépő együtteseket nem kell távcsővel vagy kivetítőn nézni, és stúdió minőségben szól a hangosítás is.

A koncertekre elővételben a koncert napját megelőző kedvezményes áron lehet jegyet vásárolni, országszerte a Ticketportal partnerüzeletiben, valamint az alábbi weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.agardipopstrand.hu

Top