Therapy Sessions az Events Hallban - jegyek már kaphatók!

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is. Az október 11-ei budapesti bulira jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatást is választhatunk.

A Therapy Sessions a fő hangzását a darkstep adja, ami a drum and bass extrém és kompromisszummentes megnyilvánulása, amelyre nagyon találóan itthon a mészárbéz jelzőt aggatták. Az a fajta zene, amelyre nagymértékben hatott az industrial irányzat, a kemény techno és az extrém metál, és más embert próbáló hangzások. Széttorzított hangok, emberi és földöntúli sikolyok, vijjogás, ütvefúróként kalapáló dobokkal megtámogatva.

A házaspár egyesítette erőit a stílus másik alapítóatyjával, Technical Itch-csel, és összehozták a Freak, Obscene, Technical Freaks kiadókat, amelyek mellett tovább működött a Tech Itch és a Penetration is. A hármas maga köré gyűjtötte a hasonlóképp eszement zenéket készítő producereket a világ minden tájáról. Így csatlakozott a szektához az amerikai Evol Intent és SPL, a legendás német Panacea és a Current Value, az ukrán/holland csodagyerek Limewax, a britek közül Audio, B-Key, a Vicious Circle vagy nemrégiben a jelenleg Észtországban tanyázó Raiden vezette Offkey Recordings legénysége, köztük Temper D, a Prode és Propaganda.

Az extrém zene extravagáns partikat kívánt, így hát Robynék kissé újragondolták a bulizás fogalmát saját, kattant látásmódjuk szerint. Díszletekkel, pirotechnikával és más látványelemekkel idézték meg a sötét oldal szellemét, és ez olyannyira bejött, hogy az ős, londoni Therapy-partikra külföldről is szép számmal érkeztek a darkstep katonák. Az érdeklődés olyannyira felerősödött, hogy a Therapy utazó cirkusszá vált és lassan az egész világot bejárta már, terjesztve az eszement zenéket Japántól Oroszországon át Bécsig, és 2007. óta Budapesten is.

Az októberi szeánszra a szektaalapító Dylan és Robyn házaspárt a hasonlóan kíméletlen zenét játszó Counterstrike kíséri el, a külföldi vendégeket az irányvonal hazai képviselői a Black Hoe netlabel színeiben Mastif, Numek és Mystification vezeti fel, illetve le.

Bladerunnaz & Freak Recording & Anger Management pres. Therapy Sessions
2008. október 11., szombat
Budapest, Events Hell (Studio), Hajógyári-sziget
Belépő: szeptember 28-ig 2000 Ft, október 11-ig 2500 Ft, a helyszínen 3000 Ft.

Line up:
Dylan (Freak Recordings, Technical Freaks - UK)
Robyn Chaos (Freak Recordings - USA)
Counterstrike (Algorythm - ZA)
Mastif (Bladerunnaz, Black Hoe)
Mystification (Black Hoe, Manticore)
Numek (Black Hoe, Mindsaw)

Kapcsolódó webodalak:
http://www.myspace.com/bladerunnaz
http://www.therapysessions.co.uk

Top