KFT koncert: jegyek még kaphatók!

A bábu visszavág címmel, 2008. december 4-én jelent meg a KFT zenekar új stúdióalbuma. A CD harmincezer ingyenes példányban, a Pesti EST 16 oldalas KFT különszámával került a megjelenés napján országos terjesztésre, egy héttel megjelenése előtt pedig beharangozó dala már letölthető volt az internetről. Az exkluzív klubkoncert után a nyilvános lemezbemutatóra április 10-én kerül sor a Petőfi Csarnokban. A Kft koncertjére jegyek vásárolhatók weboldalunkon, és országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben.
 
A KFT hivatalos, naponta frissülő blogjának látogatói betekintést nyerhettek az album felvételeibe, olvashattak a nóták történetéről, eszmecseréltek az elektronikus és az élő zene létjogosultságáról, és belehallgathattak A bábu visszavág dalaiba.  A kíváncsiak az ingyenes CD megjelenés előtt egy héttel, ingyenesen letölthetik teljes terjedelmében "A Vérlázi-tavon" című dalt.

Kedvcsinálónak a szerző, Bornai Tibor szavai: "A Vérlázi tó újabban felkapott üdülőhelynek számít. Divatba jött. Ide a hétvégi pihenéstől megcsömörlött tömegek hétköznap zarándokolnak el, hogy jól kitombolhassák magukat.
Szorgalmasan lázítják a vért, egyre több stég nyúlik be a vízbe. Vidám fröcsköléstől, sárdobálástól, a felelősséggel való kacagva-labdázástól hangos a környék. Aki nem vigyáz, könnyen leég, de a rendszeresen idelátogatóknak már olyan vastag bőr van a képükön, hogy ők lazán hányják a fittyet a legelemibb szabályokra is.

A tó partján már kiadták az első építési engedélyeket. Előírás, hogy a kerítésnek kolbászból kell lennie. Megjelentek a pecsenyesütők. Kisül itt minden. És közben senkinek sem tűnik föl, hogy tejfeles lángos csillag áll felettünk..."

A lemez megjelenését nagy érdeklődés övezte: ez volt az első alkalom, hogy egy közismert magyar zenekar új albuma dupla platinalemezt jelentő mennyiségben, harmincezer példányban, CD lemezen, ingyenesen is eljut a rajongókhoz. A bábu visszavág december 4-én jelenik meg: mozik, kávézók, klubok, bevásárlóközpontok, irodaházak és más szokásos EST-pontok lesznek a lelőhelyek országszerte.

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyvásárlás a KFT lemezbemutató koncertjére, akár otthoni jegynyomtatással
KFT koncertjegyek a Ticketportal jegyirodákban
További koncertek a Petőfi Csarnokban
Hivatalos KFT blog

Top