Paganfest II. - Belépőjegyek a Ticketportal rendszerében!

A tavalyi éve egyik legsikeresebb világkörüli turnéja, a Paganfest, majd a második kör, a Heidenfest is elérte hazánkat 2008-ban (előbbi áprilisban, utóbbi pedig novemberben), s Budapest idén sem maradhat ki ennek a különleges turnénak az állomásai közül. Tanévkezdés után pár héttel, az ősz első hónapjában kerül megrendezésre a Paganfest II. a Diesel Klubban.A koncertekre szóló belépőinket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

Az este egyetlen hazai fellépője a hazai folk metal legismertebb zenekara, a hamarosan szintén új lemezzel jelentkező Dalriada is színpadra lép majd. Itt hallhatjuk majd először az ősszel megjelenő lemez, az Arany-album dalait és itt lehet majd először kapni a korongot, melyet a csapat a helyszínen dedikál is!

A fellépők között szerepelnek olyan nevek, akik korábban már jártak nálunk, így például a Korpiklaani az első Paganfest alkalmával aratott elsöprő sikert a Petőfi Csarnokban, idén pedig a nyár elején megjelenő új anyagukat mutatják majd be, amely a Karkelo címet viseli. Itt lesz az Alestorm, akiket a Ragnarök's Aaskereia névre keresztelt tavaly őszi buli alkalmával láthatott először a hazai közönség. A skót kalóz metal csapat június elején adja ki Black Sails At Midnight című friss korongját. Jönnek az apokalipszis lovasai is, a Die Apocalyptischen Reiter! Aki látta már őket koncerten, az tudja, hogy mekkora show-t képesek adni és hogy kihagyhatatlan a fellépésük! A svéd death metal legendás formációja, az Unleashed; a Kataklysm tagokkal felvonuló Ex Deo és az önmagát kalóz thrash metalként aposztrofáló Swashbuckle is fellép majd ezen az estén. A Nuclear Blast új üdvöskéje nemcsak kalóz metalban utazik. Saját bevallásuk szerint mindezt ötvözik némi hardcore ízzel is, s sokan már most olyan csapatokhoz hasonlítják őket, mint az Anthrax, a Slayer vagy az Exodus. Érdemes lesz tehát eljönni a Paganfestre, már csak azért is, hogy kiderüljön, valóban igazak-e a hírek a fenti csapattal kapcsolatban. Mindezt az idén júliusban megjelenő, Back To The Noose című lemezük bemutatásával fogják majd bebizonyítani a Diesel közönségének.

Folk metal, kalóz metal, death metal, rock vagy épp (reiter-)metal – ez mind az őszi Paganfest része lesz!

Kapcsolódó weboldalak:
Fesztiválbelépők országszerte a Ticketportal irodáiban 
Koncertjegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül
http://hammerworld.hu/

Top