Our Hate Will Destroy You Tour - Belépők kaphatók!

Október 2-án az év egyik legjelentősebb metalcore / modern metal turnéja éri el hazánkat a Diesel klubban. A Magyarországon még soha nem járt Chimaira mellett a viszonylag rövid időn belül visszatérő Unearth, a straight edge Throwdown és a Daath fellépését várhatjuk.A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

A clevelandi Chimaira 4 lemezzel a háta mögött és több mint egy évtizednyi működés után tette le idén az asztalra az eddigi legegységesebb munkáját: a The Infection-t. Az album jól jellemzi a zenekar munkásságát - Mark Hunter sok helyütt hangoztatja, hogy ez az eddigi legjobb lemezük, amivel teljes mértékben meg vannak elégedve, elvégre talán az utolsó is lehet. A zenekar stílusának leírására legjobban a „metal” szót szeretik, mert próbálják kerülni a skatulyákat, amennyire csak lehet. Tavaly az Eastpak Antidote Tour keretében sajnos végül nem tudtak ellátogatni hozzánk, most ezt a szereplést is bepótolják. Kemény, húzós riffek, dallamos témák, mindezek Mark Hunter agresszív üvöltésével. Ezekkel tették ismertté a nevüket 10 évvel ezelőtt és most is ezeknek köszönhetik népszerűségüket!
Még egy éve sincs, hogy az Unearth egy pusztító koncerttel mutatkozott be nálunk - látszik, hogy sikerrel, mivel a mostani turnéjukból sem maradunk ki. A metalcore egyik legnépszerűbb zenekara nem éppen otthonüléssel érte el sikereit, hanem letaglózó színpadi jelenlétükkel - ami persze remek számok nélkül nem sokat érne. Ők viszont azokban is bővelkednek, hardcore, thrash és extrém metal elemeket vegyítenek, mindezt persze úgy, hogy felismerhető legyen bennük az Unearth jellegzetes hangzása. Legnagyobb hatásaikként a Panterát, Slayert és a korai Metallicát emlegetik, ez is garancia a minőségre!
A Throwdown új lemeze (Deathless) csak novemberben fog megjelenni, ettől függetlenül biztosan erről is várhatunk néhány számot a kaliforniai HC zenekartól, akik a folyamatos turnézással vívták ki megérdemelt helyüket a szcénában.
A már említett hármasfogat állandó kísérője a körúton az atlantai Daath, akiktől szintén egy roppant intenzív előadást várhatunk bemelegítésként - érdemes időben érkezni! Minden bizonnyal ez a turné lesz az egyik legnagyobb csapás a Diesel klub eddigi történetében, jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon vásárolhatunk.

Tudnivalók:
Our Hate Will Destroy You Tour
2009. október 02., péntek 19.00 óra
Budapest, Diesel (volt E-klub)
Unearth, Chimaira, Throwdown, Daath koncertek
Belépő: 6500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Koncertjegyek akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
http://www.unearth.tv/
http://www.myspace.com/unearth
http://www.myspace.com/chimaira
http://www.chimaira.com/
http://www.myspace.com/throwdown
http://www.myspace.com/daath
http://www.concerto.hu

Top