Logó- és márkanév-használati segédlet

A Ticketportal márkanév
A márkanevet angolos írásmóddal, egybe, nagy kezdőbetűvel kell írni. Minden egyéb írásforma (Ticket Portál, TicketPortal, www.ticketportal.hu webáruház, TicketProtal, stb) kerülendő! Érdemes felhívni a vásárlók figyelmét arra, hogy a jegyeket megvásárolhatják személyesen jegyirodáinkban, vagy a weboldalunkon, méghozzá kezelési költség nélkül. Ajánlott forma:
"Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint kezelési költség nélkül a www.ticketportal.hu oldalon!"

A HOMEticket márkanév
A márkanevet angolos írásmóddal, egybe kell írni, a "HOME" részt csupa nagy, a "ticket" részt pedig csupa kisbetűvel. A vásárlók figyelmét is fel lehet hívni e lehetőségre:
"Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint a www.ticketportal.hu oldalon, ahol kezelési költség nélkül, akár saját otthonunkban is konyomtathatjuk a jegyeket!"

Hasznos linkek, tájékoztatók
Jegyirodáink listája tartalmazza az irodák nevét, címét, elérhetőséégét, valamint azt is, hogy van lehetőség bankkártyás utalványos vásárlásra. A lista az alábbi weboldalon található:
https://www.ticketportal.hu/pmiesta.asp
Rendelkezésre áll jegyirodáink interaktív térképe, ami linkelhető, illetve be is illeszthető egy weboldalra:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&msid=113704635584648872006.000440f13c450c81035aa&z=7
A HOMEticket szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók itt olvashatók:
https://www.ticketportal.hu/hometicket.asp
„Hogy működik?“ - ismertető a Ticketportal webáruházról:
https://www.ticketportal.hu/ako.asp

Ticketportal logók
A kék-sárga Ticketportal logó hátterszíne fehér. Ha sötét háttérszínű szóróanyagon használjuk ezt a logót, akkor is biztosítani kell a fehér hátteret körülötte.
A logónak több változata is létezik, melyek telefonszámot és honlapcímet is tartalmaznak.

HOMEticket logó
A HOMEticket logó háttérszíne kék, a HOME fehér, a ticket sárga színű, a kék és sárga színek azonosak a standard logó színeivel.

A logók színei:  kék: CMYK 100, 56, 0, 0
sárga: CMYK 0,10,100,0


Logókat, egyéb segédanyagokat a press@ticketportal.hu címen lehet igényelni.

Top