ÁKOS és N.O.H.A. a 2013-as FEZEN-en!

Az idei FEZEN eddig bejelentett két húzóneve, a Deep Purple és az Arch Enemy elsősorban a karcosabb hangzások barátainak kedvezett. A mostani két előadó, a FEZEN hagyományainak megfelelően tovább színesíti a zenei palettát.

Örömmel jelentjük, hogy a “TURNÉ 2084” nyári állomásai közé bekerült 2013. augusztus 2-a, Ákos FEZEN-es fellépésének napja, így 2010 után idén újra üdvözölhetjük Ákost a székesfehérvári FEZEN Fesztiválon. Ákos 2012-ben hatalmas sikerrel mutatta be új, szintipop-programját a VOLT Fesztiválon, több tízezres tömeget vonzott a jubileumi Szigeten adott, fergeteges koncertje, az erdélyi Félszigeten pedig nézőcsúcsot döntött. Decemberben az ország legnagyobb fedett csarnokát, a Budapest Arénát töltötte meg az új album, a 2084 lemezbemutató látványos előadásával. Az idei év nyarán is ezzel a műsorral turnézik, Székesfehérvárra is komoly látványtechnikával érkezik a produkció.

A N.O.H.A. bár közel húsz esztendeje pörget fel és táncoltat meg tömegeket, nevük az utóbbi években érett be igazán. Legalábbis mifelénk úgy tűnik, napról-napra egyre többen kattannak rá a cseh éjszakai élet legkiválóbb muzsikusait, Amerikából importált szájhőst, brazil énekesnőt és ki tudja még miféle fura szerzetet felvonultató multikulti bandára. Növekvő népszerűségük oka lehet az MR2 áldásos térhódítása mellett rendkívül színes zenei világuk, melyben a glóbusz minden tájáról kölcsönzött tradicionális folk motívumokat elektromos tánczenei alapokra helyezik, ezáltal hosszú távú izomlázat okozva egyre népesebb közönségük minden tagja számára. Már attól elfáradhatnánk, ha csak néznénk a dinamikus, energiától feszülő, őrült show-t, de egy N.O.H.A. koncerten a bámészkodás nem sűrűn tapasztalt tevékenység. Amit viszont egész biztosan kapni fogunk, amennyiben augusztus 2-án csatlakozunk a kozmopolita társasághoz a FEZEN-en, az másfél óra önfeledt tánc a Föld körül!

Jobb sietni, ugyanis február 10-ig még mindig kedvezményes, tavalyi áron (9900 Ft.-) vásárolhatjátok meg a 3+1 napos fesztiválbérletet!

Bővebb információ: www.fezen.hu  

Kapcsolódó weboldalak:
Akciós bérletek a FEZEN Fesztiválra a Ticketportal jegyirodáiban
Akciós FEZEN bérletek az interneten otthoni jegynyomtatással

Top