Galla Miklós, Elsa Valle, Hot Jazz Band az IBS műsorán | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Galla Miklós, Elsa Valle, Hot Jazz Band az IBS műsorán

Galla Miklós, Elsa Valle, Hot Jazz Band az IBS műsorán

Tavasszal is változatos zenei és kulturális programokkal vár mindenkit az IBS Színpad. Február 22-én a stand-up comedy legjobb hazai képviselője, Galla Miklós adja elő szólóprodukcióját, amit egy hónappal később megismétel majd. Március 9-én Elsa Valle és a Rumba Caliente várja a latin zenék kedvelőit, március 23án pedig a Hot Jazz Band szerepel, oly jól csúszik ez abanánhéj című műsorát előadva. További IBS-rendezvényekre is jegyet válthatunk országszerte a Ticketportal partnerüzeletiben, valamint ezen a weboldalon.

Elsa Valle-t joggal nevezhetjük a kubai zene első számú magyarországi képviselőjének, hiszen a művésznő ugyan Kubában nőtt fel, de évek óta Budapesten él és dolgozik. Három saját zenekara közül március 9-én a Rumba Caliente társaságában szerepel majd az IBS Színpadon, ahol egy színes, változatos repertoár segítségével mutatja be Kuba eredeti, hagyományos zenei műfajait.
A Rumba Caliente színes és eleven zenéje segítségével nemcsak a legismertebb műfajok világát - mint például salsa, a mambo, a cha-cha vagy a bolero - járhatjuk be, hanem megismerhetjük többek között a gitárral és kis ütősökkel előadott guajira, vagy éppen a gyors és ritmikus guaganco dallamát, ritmusát is.

A stand-up comedy műfajában idehaza etalonnak tekinthető Galla Miklós immár negyedik éve játssza Szépségem titkai című önálló estjét, melyre a derülni vágyó közönség képtelen ráunni.. Az abszurd humorú komikus legközelebb február 22-én, majd egy hónap múlva március 22-én is szerepel az IBS Színpadán.
A Szépségem titkai című előadás során szóba kerül a szemöldök, a konfetti, a következetesség, a tapéta meg a molylepke. Jó néhány, igencsak sikamlós téma is felmerül az estben, de nehogy valaki emiatt ne jöjjön el a műsorra, hanem épp ellenkezőleg. Senki nem fog csalódni, vagy ha igen, arra mérget vehet.

Az 1985-ben alakult Hot Jazz Band napjainkra Magyarország egyik legsikeresebb professzionális zenekarává vált. Annak a csodálatos zenei világnak a képviselője, melyet egyszóval jazz-korszaknak nevezünk. A '20-as, '30-as, '40-es évek, a korai jazz, a swing és a dixieland revival kel életre tolmácsolásukban. Repertoárjukon megtalálhatók az ugyanebből a korszakból származó magyar szerzemények is.
Akinek a "hot jazz" kifejezés nem hangzik ismerősen, annak néhány név a sztárok közül: Louis Armstrong, Benny Goodman, Duke Ellington, Django Reinhardt, Artie Shaw, Bix Beiderbecke, Fred Asteire, néhány név a szerzők közül: Gershwin, Irving Berlin, Duke Ellington, Fats Waller, és néhány a korszak táncaiból: Charleston, shimmy, foxtrott, swing, sztepp,...

Programok az IBS Színpadon (II. ker., Tárogató út 2-4.)
Szépségem titkai - Galla Miklós önálló estje
2007. február 22., csütörtök 19.00 óra
2007. március 22., csütörtök 19.00 óra
Belépő: 1800 Ft.

Elsa Valle és a Rumba Caliente
2007. március 9., péntek 19.00 óra
Belépő: 2000 Ft.

Hot Jazz Band - "Oly jól csúszik ez a banánhéj"
2007. március 23., péntek 19.00 óra
Belépő: 1800 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
www.ibs-szinpad.hu
www.elsavalle.com
www.hotjazzband.hu