Iron Maiden, Scorpions, Masters Of Rock, MetalCamp - jegyek kaphatók! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  TUDNIVALÓK>>  Iron Maiden, Scorpions, Masters Of Rock, MetalCamp - jegyek kaphatók!

Iron Maiden, Scorpions, Masters Of Rock, MetalCamp - jegyek kaphatók!

A Ticketportal hálózatán keresztül határainkon túli rendezvényekre is beszerezheti belépőjét. A jegyeket online is megvásárolhatja, de partnerüzleteinkben is állnak rendelkezésére, szerte az országban. Kínálatunkban többek között a szlovéniai MetalCamp és a csehországi Masters Of Rock Fesztiválok is szerepelnek, illetve az Iron Maiden csehországi koncertje is szerepel.

Az Iron Maiden az igazi heavy metal talán legismertebb zenekara, melynek koncertje mind a mai napig valóságos ünnepnek számít, hiszen Bruce Dickinsonék annak ellenére diktálnak hihetetlen iramot a színpadon, hogy korántsem ma kezdték az ipart. 2007 első félévére 15 koncertet tervezett a banda, köztük egy csehországi fellépést június 6-án. A koncertre a Ticketportal magyarországi üzleteiben is beszerezhetjük belépőnket, a Rockline pedig szervezett módon, buszokkal utaztatja ki a rajongókat a helyszínre. Júniusban a Scorpions is régiónkba érkezik: a pozsonyi koncertre is a Ticketportal és a Rockline segítségével juthatunk el a legegyszerűbben.

A fémzenét kedvelők bizonyára hallottak már a csehországi Masters Of Rock és a szlovéniai MetalCamp fesztiválokról: e két rendezvény Kelet-Európa legnagyobb nyári metálbulijai közé tartozik, s a programban számtalan nagyszerű gárda koncertje szerepel.. a Masters Of Rockon többek között a Motörhead, a Children Of Bodom, a Sepultura, a Finntroll, a Stratovarius és a Rage, az egyhetes MetalCamp-en pedig a Blind Guardian, az Amon Amarth, az Immortal, Doro, a Converge, a Korpiklaani és a Die Apokalyptischen Reiter is koncertet ad majd.

A Ticketportal hálózatában e két rendezvényre már most beszerezhetjük belépőnket, a csehországi utazásról pedig a Rockline buszjáratai gondoskodnak. Partnerüzleteink listája itt található, az utazásról pedig a www.rockline.hu címen tájékozódhatunk.

Tudnivalók:

2007. június 6., szerda
Csehország, Ostrava, Banik Football Stadium
Iron Maiden koncert
Belépő: 7592 Ft (999 SKK)

2007. június 16., szombat
Szlovákia, Pozsony, Incheba Expo Arena
Scorpions koncert
Belépő: 990, 1190 SKK (kb. 7300, 8800 Ft)

2007. július 12-15., csütörtök-vasárnap
Csehország, Vizovice
Masters Of Rock Fesztivál
Bérlet: 9180 Ft (900 CZK)

2007. július 16-22., hétfő-vasárnap
Szlovénia, Tolmin
MetalCamp Fesztivál
Bérlet: 29 000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.rockline.hu
https://www.mastersofrock.cz
https://www.metalcamp.com
https://www.ironmaiden.com
https://www.the-scorpions.com