Kitsuné - francia DJ-k a Trafóban

Az Office Club Budapest legközelebbi rendezvényén a világ legfrissebb, valamint legsikeresebb újzenei irányzatait képviselő európai kiadó, a Kitsuné vendégszerepel majd két DJ-vel a Trafó Bár Tangóban, s a buli forgatagában feltűnik még DJ Plutzer, valamint Sakal és Stress is a Lollipopból.

A Kitsuné DJ-k - Gildas Loaec & Masaya Kuroki a francia kiadó „háttérből” irányító vezető elméi. Ők a „French Touch” jelenség képviselői, melynek lényege, hogy a kortárs francia zenészek erős hatást gyakorolnak a világ zenei ízlésére és kultúrájára. A zenei stílusokba történő bekategorizálást megtagadva, új dimenziókat nyitnak, hidat teremtve korábban összeférhetetlen stílusok között... magukat electro-disco-punk zenészeknek nevezik. Jelenleg Párizs és a világ legkeresettebb zenészei közé tartoznak. Rendhagyó, kötetlen bulijaikkal - melyek törzsközönségében egyaránt megtalálhatóak a felső tízezer és az underground kultúra fiatal és idősebb képviselői-, új trendet teremtenek a szórakoztatóipar konformizálódó világában.

Ne csodálkozzunk hát azon érdekességen, hogy legújabb, duplacédés dj-mixelt válogatáskiadványuk kizárólag Japánban hozzáférhető. Csüggedésre azonban semmi ok, hiszen azon túl, hogy most személyesen mutatják majd be nálunk tudományukat, nemrégiben jelentették meg a hatalmas sikerű Kitsuné Maison válogatás sorozatuk harmadik epizódját: a Kitsuné Maison Compilation 3 válogatás lemez olyan zenészeket hoz össze egy korongra, akik határok nélkül, egy zenei stílust képviselnek: az ösztönös, lendületes, formabontó zenék egységes szellemiségét.. Simian Mobile Disco, Fix N' Wolf, Daft Punk, Klaxons.. a álogatás előző kiadásán olyan zenészek exkluzív trackjei szerepeltek, mint a Wolfmother, a Bloc Party vagy Jenny Wilson.

A partira jegyek már kaphatók, elővételben a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon.

Office Club Budapest - tudnivalók:

2007. április 26., csütörtök 22.00 óra
Budapest, Trafó Bár Tangó
Kitsuné DJs: Gildas & Masaya (FR)
Stress & Sakal (lollipop)
DJ Plutzer (ocbp)

Kapcsolódó weboldalak:

www.kitsune.fr
www.myspace.com/maisonkitsune
www.myspace.com/officeclubbudapest
www.myspace.com/djplutzer
Top