Marcus Miller Budapesten - jegyek még kaphatók! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Marcus Miller Budapesten - jegyek még kaphatók!

Marcus Miller Budapesten - jegyek még kaphatók!

Május 20-án saját zenekara élén játszik majd a Petőfi Csarnokban Marcus Miller, az amerikai zene- és filmipar egyik legelismertebb jazz muzsikusa, Grammy díjas zeneszerző és producer, akit mágikus tisztelet övez jazz-, funk- és fusion körökben, és jelentős hatással van napjaink olyan rap és hip-hop sztárjainak munkásságára is, mint Jay-Z, Dr. Dre, Eminem és 50 Cent.

Marcus Miller elsősorban Miles Davis és David Sanborn basszusgitárosaként vált ismertté, no meg sajátos gitártechnikája révén. Noha szólóiban nem egyedül ő képviseli azt a játékstílust, melyben a slappelés (a húrok ütés általi megszólaltatása) a leghangsúlyosabb elem, mégis emblematikus személyisége ennek az irányzatnak, s játéka is könnyen felismerhető ezáltal.

A Marcus Miller Band májusi 20-ai koncertjére jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal hálózatában, valamint ezen a weboldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
www.marcusmiller.com