Scorpions - változik a szlovákiai koncert helyszíne! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  TUDNIVALÓK>>  Scorpions - változik a szlovákiai koncert helyszíne!

Scorpions - változik a szlovákiai koncert helyszíne!

A német heavy metal egyik legfényesebb csillaga a Scorpions, mely több mint 60 millió albumot adott el világszerte. A magyarországi rajongók a legkönnyebben Pozsonyban találkozhatnak az együttessel, ahol június 16-án szerepelnek majd - méghozzá a tervezettnél nagyobb helyszínen. A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis a koncertre végül nem az Incheba Expo Arenában, hanem a szintén pozsonyi Artmedia Futball Stadionban kerül sor.

A fellépők listája is bővül: a műfaj egyik ifjabb német képviselője, a szintén nagy sikereket elérő Edguy, valamint a Kreyson zenekarok is szerepelnek majd. Az utazásra szervezett buszokat a Rockline biztosít, jegyek pedig a Ticketportalnál kaphatók, országszerte partnerüzleteinkben és ezen a weboldalon.

2007. június 16., szombat
Szlovákia, Pozsony, Artmedia Stadion
Scorpions, Edguy, Kreyson koncertek
Belépő: 990-1490 SKK (kb. 7000-10 000 Ft)

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.rockline.hu
https://www.the-scorpions.com/
https://www.edguy.net
https://www.kreyson.wz.cz/