SZILVESZTERI OLD BOYS KONCERT | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  SZILVESZTERI OLD BOYS KONCERT

SZILVESZTERI OLD BOYS KONCERT

Old Boys Szilveszter a Petőfi Csarnokban

2005.12.31. 20:00ÁLLÓHELY KAPHATÓ 5.900 Ft-ért

a Ticketportal belvárosi irodájában

(VI. ker., Szondi u.- Eötvös u. sarkán; tel: 302 29 42)

 

Táncold át az éjszakát!

Fantasztikus Old Boys Szilveszter a Petőfi Csarnokban!

December 31-én este 8 órától az Újév hajnaláig élő zene mellett szórakozhatsz barátaiddal; régi és a helyszínen szerzett ismerőseiddel.
A zenekar szüneteiben a méltán híres Kis Joe szolgáltatja a talpalávalót. Éjfélkor Showműsor!

 

Az Old Boys


Az együttes 1979-ben alakult Budapesten. A nyolcvanas években az ELTE Eötvös klubjában léptek fel. Főleg régebbi slágerek feldolgozásait adják elő, hosszú éveken át amatőr, nosztalgia-zenekarként működtek és mai is a tagok fele nem a zenélésből él meg. 1997. március 31-én a Magyar Állami Hangversenyzenekarral léptek fel az Erkel Színházban.

1998-ban és 1999-ben felléptek a Diákszigeten (Táncdalfesztivál Sátor) Az együttes 1999-ben ünnepelte húszéves fennállását, ez alkalomból két jubileumi koncertet adtak, az egyiket az Erkel Színházban, november 6-án a másikat pedig a Petőfi Csarnokban két nappal később. Az előbbi inkább koncert az utóbbi pedig igazi házibuli volt. Mindkettőn sztárvendégek sora lépett fel, többek között Dolly, Fenyő Miklós, Gerendás Péter és Vágó István.