Last Minute koncert: ma Meshuggah a Kultiplexben! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Last Minute koncert: ma Meshuggah a Kultiplexben!

Last Minute koncert: ma Meshuggah a Kultiplexben!

Hihetetlen, de igaz: holnap, július 11-én, szerdán Meshuggah koncert lesz a Kultiplexben! A rövid történet ennyi: a zenekar ma (kedden) Prágában, csütörtökön pedig a szerbiai Exit fesztiválon játszik, így a két fellépés között Budapesten haladnak át. Ma délután telefonáltak a BPRNR szervezőinek (akik két éve már rendeztek nekik koncertet), hogy van-e olyan hely a városban, ahol útközben leparkolhatnak és áramhoz juthatnak a turnébusszal, illetve van-e valami jó esti program Budapesten.


Szó szót követett, és hamar belátták, hogy a saját fellépésüknél jobb programot keresve sem lehetne találni, így könnyen ráálltak, hogy ha már úgyis itt vannak, játszanak egy koncertet. A belép? 2500 forint, nyitózenekar a Watch My Dying, kezdés este nyolckor. Jegyek este hat óráig kaphatók a Ticketportalnál, majd a helyszínen!

A BPRNR Booking bemutatja: LAST MINUTE KONCERT!
2007. július 11., szerda 20.00 óra
Budapest, Kultiplex
MESHUGGAH (SWE)
WATCH MY DYING
Belépő: 2500 Ft.