A38: árvíz miatt zárva | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  A38: árvíz miatt zárva

A38: árvíz miatt zárva

Szomorú hírt kell megosztanunk a hajó látogatóival: a viharos sebességgel érkező árvíz miatt az A38 pár napra (szeptember 11. és 13. között) bezár. Elmarad a Kerekes Band koncertje, Hajnóczy Csaba születésnapi fellépése a Budbudasszal és a Barbaro-lemezbemutató, illetve Légli Ottó borvacsorája is.

Remélhetőleg a pénteki PASO-koncertet már nem érinti a természeti katasztrófa. A Kerekes Band október 23-án pótolja elmaradt koncertjét, a Barbaro október 24-én lép fel. a Hajnóczy-Budbudas koncert időpontját még egyeztetik, csakúgy, mint a Légli-borvacsoráét. A koncertekre megvásárolt jegyek az új időpontokra érvényesek, vagy az A38 Hajó pénztárában visszaválthatók szeptember 30-áig. Bár a hajó zárva lesz, és megközelíthetetlen, a 464 39 40-es telefonszámon vagy az info@a38.hu e-mail címen naponta 11 és 18 óra között lehet információhoz jutni.