Jótékonysági rendezvény az Adagio zenekarral | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Jótékonysági rendezvény az Adagio zenekarral

Jótékonysági rendezvény az Adagio zenekarral

Az Együtt a Gyermekekért Közhasznú Alapítvány ezúton hív meg mindenkit Jótékonysági rendezvényére, melyre szeptember 21-én, a Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán kerül sor. Fellép az Adagio zenekar továbbá Détár Enikő és Rékasi Károly. Jegyek elővételben kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint ezen a weboldalon.

Az Alapítvány célja a beteg és rászoruló gyermekek, felnőttek egészségügyi jellegű, kórházi ellátást kiegészítő támogatása, orvosi műszerek beszerzésének elősegítése, a rászoruló beteg gyermekek személyi körülményeinek javítása, társadalmi esélyegyelőségének segítése.

Az est bevételét a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház (Kistarcsa) Újszülött-csecsemő és Gyermek Osztály és a SOTE II. sz. gyermekklinika Csecsemő és Intenzív Osztály részére adják át. Az Ön, illetve cége által felajánlott összegről - mint közhasznú szervezet - igazolást adunk, melynek alapján a támogatás leírható az adóalapból.

2007. szeptember 21., péntek 19.00
Gödöllő, Királyi Kastély
A belépő ára 10 000 és 20 000 Ft között, a felajánlás mértékétől függően.