Budapesten a Kínai Nemzeti Cirkusz! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Budapesten a Kínai Nemzeti Cirkusz!

Budapesten a Kínai Nemzeti Cirkusz!

Végre Budapesten, méghozzá a Fővárosi Nagycirkuszban is megcsodálhatjuk a nagysikerű kínai cirkuszművészet attrakcióit. A Kínai Nemzeti Cirkusz akrobatái és egyensúlyozó művészei az emberi test és szellem egységének megvalósítását mesteri szinten sajáították el, és ezzel az ámulat új mércéjét állították fel.

Itt és most, a Kínai Nemzeti Cirkusz műsorában saját szemünkkel láthatjuk azt, amit elménk csak fenntartásokkal tud elfogadni. Tulajdonképpen ki keres magyarázatot ott, ahol csupa hihetetlen dolog történik?! Most végre bepillanthat e csodálatos művészet 2000 éves mítoszába.

Ízelítő a Kínai Nemzeti Cirkusz kétrészes programjából: lábzsonglőrök ernyőkkel, játék kalapokkal, légi szerelem, oroszlántánc, repülő emberek, diaboló játékok, kézegyensúlyozás székeken, hengerbujócska... A Kínai Nemzeti Cirkusz szeptember 29-től december 30-ig vendégszerepel a Fővárosi Nagycirkuszban.

Az előadások rendje:
Szerda: 15.00
Csütörtök: 15:00
Péntek: 15:00
Szombat: 11:00, 15:00, 19:00
Vasárnap: 11:00, 15:00

Az ünnepi előadások rendje:
Október 22., Hétfő: 15:00
Október 23., Kedd: 15:00
Október 24., Szerda: szünnap
Október 25., Csütörtök: szünnap
December 19., Szerda: szünnap
December 25., Karácsony: 15:00
December 26., Karácsony: 15:00

A Fővárosi Nagycirkusz előadásaira felnőtt, valamint kedvezményes árú gyermek/nyugdíjas jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben. A Ticketportal weboldalán is lehetőség van jegyvásárlásra - azonban átmenetileg csak teljesárú belépők beszerzésére.

A Kínai Nemzeti Cirkusz produkciójába néhány videó erejéig betekintést nyerhetünk az alábbi weboldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.maciva.hu
https://www.ticketportal.hu