Within Temptation a Petőfi Csarnokban | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Within Temptation a Petőfi Csarnokban

Within Temptation a Petőfi Csarnokban

A nagyzenekari hangzásokkal kísért gótikus metal holland nagymesterei, az 1996-ban alapított Within Temptation ismét hazánkba látogat. A remekül sikerült Szigetes fellépés után ezúttal Magyarország egyik legjobb adottságokkal rendelkező koncerthelyszínén, a Petőfi Csarnokban láthatjuk őket. Jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

A Sharon Den Adel énekesnővel az élen munkálkodó csapat legutóbbi albuma, a The Heart Of Everything az előző anyagnál keményebb, rockosabb, gitárosabb és mára egy rendkívül sikeres lemez lett, s minden bizonnyal rengeteg új rajongót hozott a bandának, így a számos zenei díjjal és rangos elismeréssel rendelkező csapat a januári bulin is számíthat arra, hogy rengeteg rajongó lepi majd el a Petőfi Csarnok nagytermét, ahol a Coronatus és az Ideas is fellép ezen az estén.

2008. január 18., péntek 18.00 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Within Temptation, Coronatus, Ideas koncertek
Belépő: 6000 Ft.

Kapcsoódó weboldalak:
https://www.hammerworld.hu/rendezvenyek
https://www.within-temptation.com