The Hives, Dillinger, Flogging Molly, No Use For A Name koncertek | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  The Hives, Dillinger, Flogging Molly, No Use For A Name koncertek

The Hives, Dillinger, Flogging Molly, No Use For A Name koncertek

2008 tavaszán is több legendás ill. népszerű előadóművész és zenekar érkezik Magyarországra. A koncertekre kedvezményes árú elővételes jegyek már most kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben valamint ezen a weboldalon, ahol HOMEticket szolgáltatásunknak köszönhetően otthoni jegynyomtatás is választható!

Április 1-én először ad hazánkban klubkoncertet a Szigetet már két alkalommal is elsőprő svéd The Hives, ezúttal legutóbbi albuma kapcsán (jegyvásárlás itt). Március 12-én végre-valahára a The Dillinger Escape Plan is Budapestre látogat, nagyszerű új lemezük, az Ire Works bemutató európai körútján, a Posion The Well kíséretében (jegyvásárlás itt).


Régen látott ismerősök is jönnek: visszatér a Poison The Well és a No Use For A Name (jegyvásárlás itt). Egy hónappal később, május 17-én pedig az idén Float címmel új albummal jelentkező, az ír folk zenét punkos elemekkel vegyítő Flogging Molly pótolja be az elmaradt szigetes fellépését az A38 hajón (jegyvásárlás itt).