Dragracing Gyorsulási Rally verseny | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Dragracing Gyorsulási Rally verseny

Dragracing Gyorsulási Rally verseny

Fütyülnek a madarak és a turbók: itt a tavasz, s vele együtt eljött a gyorsulás ideje is!

2008. március 29-én veszi kezdetét Kiskunlacházán a Dragracing Gyorsulási, Rally és Drift verseny. Az idei évad első negyedmérföldes gyorsulási versenye számos érdekességgel szolgál, és a rengeteg fejlesztésnek köszönhetően még tovább bővül azon szolgáltatások köre, melyeknek köszönhetően a látogatók tartalmas szórakozással tölthetik szabadidejüket a versenyeken. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint ezen a weboldalon.

A 2007-ben bevezetett Drag Rádió továbbra is üzemel, mely segítségével a speaker-t állandóan és tisztán lehet hallani, elég, ha a néző bekapcsolja a rádiót. Ezen kívül - a versenyzők és a nézők érdekeit egyaránt szolgálva - a Dragracing gyorsulási verseny olyan kijelzőket is használ majd, amelyek a reptér bármely pontjáról jól láthatók.