Elmarad a Flooging Molly koncertje | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Elmarad a Flooging Molly koncertje

Elmarad a Flooging Molly koncertje

Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a Flogging Molly május 17-ére, az A38 hajóra meghirdetett fellépése elmarad. Az amerikai zenekar egy szponzori kötelezettség miatt kénytelen megszakítani Európa-turnéját és azon a hétvégén repülnek vissza az Államokba, amelyre a budapesti koncertjük időpontja esett. Az A Wilhelm Scream együttes fellépésével kapcsolatban még nem született döntés, azonban a rendezvény az A38 hajón mindenképpen elmarad. A szervezők a zenekartól és menedzsmentjétől ígéretet kaptak a rendezvény mihamarabbi pótlására.

Az elővételben megváltott jegyek május 20-ig visszaválthatók a vásárlás helyén, az online vásárolt jegyek tulajdonosai pedig a Ticketportal központi irodáját keressék a visszautalás miatt, a ticketportal@ticketportal.hu email címen vagy +36-1-302-2942-es telefonszámon.