Forma 1 Magyar Nagydíj - váltsa meg jegyét a Ticketportalnál | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Forma 1 Magyar Nagydíj - váltsa meg jegyét a Ticketportalnál

Forma 1 Magyar Nagydíj - váltsa meg jegyét a Ticketportalnál

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a Forma 1 magyarországi futamára, vagyis a Formula 1 ING Magyar Nagydíjra immár a Ticketportal országos jegyirodahálózatában, valamint az alábbi weboldalon is megválthatják belépőjüket.

Az így beszerzett jegy voucherként szolgál, vagyis azt be kell váltani a tényleges belépőjegyre. Erre július 24-én, 25-én, 28-án, 29-én, 30-án, 31-én és augusztus 1-én 10-18 óra között a Ticketportal központi irodájában (1053 Budapest, Egyetem tér 5. fsz.1. kcs. 13.) van mód, vagy augusztus 2-án és 3-án, vagyis szombaton és vasárnap pedig a Nyár a Lánchídon rendezvénysorozat Ticketportal pavilonjában 12-20 óra között a Roosevelt téren.

Amennyiben weboldalunkon vásárol, és postai kézbesítést kér, akkor beváltásra nincs szükség, tényleges belépőjét fogjuk kipostázni.

További információért vegye fel a kapcsolatot központi irodánkkal a ticketportal@ticketportal.hu címen, illetve hétköznap 10-18 óra között a 30/533-9933-as vagy az 1/302-2942-es telefonszámon.