Anastacia: budapesti koncert szeptemberben! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Anastacia: budapesti koncert szeptemberben!

Anastacia: budapesti koncert szeptemberben!

Szeptember 6-án Budapesten lép fel az igazi „fekete hanggal” megáldott világsztár, Anastacia. A SYMA Rendezvényközpontban tartandó koncert a nyári európai turné egyik utolsó állomása lesz.

2009. őszének egyik igazi popszenzációja Anastacia budapesti koncertje lesz. Az amerikai énekesnő már a 2000-ben megjelent első, Not That Kind című albumából is 5 millió példányt adott el, s azóta összesen 25 millió lemeze kelt el. A többek között a Music Television különböző díjaival is kitüntetett „kis hölgy” hatalmas énekhanggal bír. Az alig 160 cm magas énekesnő korunk egyik legerőteljesebb, legkarakteresebb énekhangja olyan slágerek révén vált világhírűvé, mint az I'm Outta Love, a Not That Kind, a Paid My Dues, a Left Outside Alone, a Sick & Tired vagy a Why’d You Lie To Me. Nemcsak dalai révén ismert, hiszen akkor is a címlapokon szerepelt, mikor 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, s a rajongók a kórral folytatott küzdelmét is végigkövethették.

Anastacia 2004-es európai turnéjára összesen több mint 800 ezren voltak kíváncsiak. Az arénákat megtöltő koncertsorozat két hónapig tartott, majd ugyanabban az évben egy ráadás körrel is megfejelték. Ezúttal a nyár folyamán járja majd végig a kontinenst, és az ősz elején, szeptemberben 6-án érkezik Budapestre, a SYMA Rendezvényközpontba. A koncertre ülő és állóhelyek is kaphatóak, csakúgy mint kiemelt állóhelyek, illetve VIP ülőjegyek, melyekhez korlátlan étel és italfogyasztás tartozik a helyszín éttermében. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

a GoProduction bemutatja:
2009. szeptember 6., vasárnap 20 óra (kapunyitás: 19 óra)
Budapest, SYMA Rendezvényközpont
Belépő: állóhely 9.990 Ft, kiemelt állóhely 12 990 Ft.
ülőhelyek: 10.990-12.990 Ft
VIP ülőhelyek vendéglátással: 22.990 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
Anastacia jegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte
Anastacia koncertjegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül
https://anastaciakoncert.freeblog.hu
https://www.syma.hu