Budapesti Nyári Fesztivál - Margitszigeti Színpad programjából: Szeánsz | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Budapesti Nyári Fesztivál - Margitszigeti Színpad programjából: Szeánsz

Budapesti Nyári Fesztivál - Margitszigeti Színpad programjából: Szeánsz

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad az ország egyetlen állandó szabadtéri színpada, mely a műemlék Víztorony tövében épült fel közel 3000 férőhelyes nézőtérrel. A páratlan adottságokkal rendelkező színpadon kezdetek óta nagyoperettek, klasszikus balettek és operák, valamint az utóbbi évtizedekben rockoperák és musicalek kerülnek bemutatásra. A hazai neves énekesek és zenészek mellett minden évben számos világhírű együttes és előadóművész is fellép itt. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2009-ben is több látványos megaprodukció kerül bemutatásra: Aida, Evita, Kalózkaland, és a Freddie Mercury emlékkoncert.

Szeánsz – koncert.
A rockzene közel fél évszázados történetének kimagasló jelentőségű énekesét és dalszerzőjét, Freddie Mercury-t ünnepeljük augusztusban a Margitszigeten. Magyar nyelven szólaltatjuk meg a legenda legcsodálatosabb dalait, egy kifejezetten erre a feladatra összeállt sztárokat és fiatal tehetségeket felvonultató stábbal, melyben neves zenészek, énekesek és táncosok kapnak helyet. Az elmúlt évek bebizonyították azt, amit már rajongói a zenész életében vallottak, hogy Freddie műfajának egyszeri és pótolhatatlan alakja volt, egy igazi legenda. A zenész élete rövid volt, ám mégis egy teljes és értékes életművel ajándékozott meg minket. Egyedi és nagyszabású margitszigeti bemutatónkkal az énekes életművének kulcsszavait a „varázslatot és a csodát”, és Freddie Mercury személyét is meg szeretnénk idézni, magát az embert, aki 17 éve távozott, de dalaival még mindig köztünk él.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte
Jegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül
Jegyek a Városmajori Színpadra otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül 
https://www.szabadter.hu/