Budapesten a Nine Inch Nails - Jegyek már kaphatók! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Budapesten a Nine Inch Nails - Jegyek már kaphatók!

Budapesten a Nine Inch Nails - Jegyek már kaphatók!

Július 24-én Budapesten, a SYMA Csarnokban koncertezik a ’90-es évek egyik legfontosabb rockzenekara, az amerikai Nine Inch Nails. Trent Reznor és társai búcsúturnéjuk keretében érintik a magyar fővárost. Az indusztriális zene pionírjai 2007-ben már játszottak nálunk a Szigeten.
Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

A Nine Inch Nails a kezdeti idők szintipop-alapú zenéjétől jutottak el a lélekcsupaszító, depresszív, goromba és barátságtalan, ám ragadós dallamokkal teli indusztriális gitárzúzásig. A ’90-es évek egyik legkerekebb lemezeként tisztelt The Downward Spiralt leszállító, majd Marilyn Mansont felfedező Trent Reznor színpadi show szempontjából is meghatározó élményt nyújt, így a koncertet mindenképpen érdemes megnézni.

A többszörös Grammy-díjas, világszerte több mint 20 millió lemezt eladó zenekar első önálló hazai bulijára a jegyértékesítés már elkezdődött.

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte 
Jegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül 
https://www.concerto.hu/ 
https://www.nin.com/ 
https://www.myspace.com/nin