Magna Cum Laude jubileum Lukács Lacival | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Magna Cum Laude jubileum Lukács Lacival

Magna Cum Laude jubileum Lukács Lacival

A méltán közönség kedvenc Magna Cum Laude idén ünnepli első igazi jubileumát. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

A zenekar 10 éve, 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét.  Az elmúlt évtized legnagyobb magyar könnyűzenei felfedezése A Magna Cum Laude üstökösként robbant be a köztudatba már első kislemezeivel és azóta is töretlenül halmozza sikereit és díjait.
A kivételes tehetségű zenészek színpadi fellépéseiken fergeteges hangulatot varázsolnak közönségüknek klubkoncertjeiken és az ország legnagyobb fesztiváljain egyaránt.
Májusban megjelenő legújabb albumuk a zenekar 10 éves fennállása előtt tiszteleg, már sejtelmes címében is: KilencszázKilencvenKilenc.
Június 5-én a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán rendezendő Jubileumi és Lemezbemutató koncerten lesznek először hallhatóak a várva várt új album dalai, de természetesen nem múlik el majd az este a Lemegy a nap, Minden állomás, a Vidéki sanzon, a Színezd újra és az első évtized összes többi bomba slágere nélkül!
A két órás szédületes koncert vendége a Tankcsapda frontembere Lukács László lesz, aki Misivel, Tibivel, Misával és Imivel közösen csap majd a húrokba néhány szám erejéig.
Igazi nyárindító buli!

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte
Koncertjegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül
https://www.magnacumlaude.hu/ 
https://www.pecsa.hu/