ELKÖLTÖZTÜNK! Új helyszínen a Ticketportal központi irodája | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  TUDNIVALÓK>>  ELKÖLTÖZTÜNK! Új helyszínen a Ticketportal központi irodája

ELKÖLTÖZTÜNK! Új helyszínen a Ticketportal központi irodája

 

Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat és partnereinket, hogy Egyetem téri központi irodánk június 29-étől a város egyik legfrekventáltabb pontján, a Bajcsy-Zsilinszky úton folytatja működését.


Reprezentatív megjelenés, központi fekvés, könnyű megközelíthetőség: ezek voltak azok az érvek, melyek alapján a Ticketportal jegyiroda-hálózat egy új központi iroda kiválasztása mellett döntött. Az eddigi bázis az Egyetem tér egy belső udvarában volt, míg az új helyszínnel a főváros egyik legfrekventáltabb sugárútján kap utcafrontos központot a hálózat: a VI. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út 49. szám alatt, mely csak pár lépésre van a Nyugati pályaudvartól, a főváros legforgalmasabb csomópontjától.

Az új címet leszámítva egyéb elérhetőségeink, azaz telefonszámaink, e-mail címeink nem változnak. Irodánkban eléri cégünk teljes kínálatát, és olyan rendezvényekre is vásárolhat belépőket, mint például Madonna vagy a Depeche Mode koncertje.

Belföldi rendezvényekre továbbra is kezelési költség nélkül vásárolhat belépőjegyeket nálunk!


Új elérhetőségünk:
Ticketportal- központi jegyiroda
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49. fsz.
Tel.: 1/302-2942, 30/533-9933
Nyitvatartás: H-P 10-18
E-mail: ticketportal@ticketportal.hu, help@ticketportal.hu