Moto GP Cseh Nagydíj - Jegyek már kaphatók! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Moto GP Cseh Nagydíj - Jegyek már kaphatók!

Moto GP Cseh Nagydíj - Jegyek már kaphatók!

A magyar szurkulók számára igen kedves, szinte hazai pályának tekinthető Brnó-i verseny ideje hamarosan elérkezik. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

Örömteli esemény következett be a sachsenringi futamon, amelyre talán nem is számítottunk: Talmácsi Gábor megszerezte első világbajnoki pontját a királykategóriában. Majd ezen a hétvégén a legendás Doningtoni futamon tovább szaporította pontjait. Talma világbajnokokat megelőzve zárt, és négy pontot szerzett
Az olasz Andrea Dovizioso nyerte az utolsó Donington Parkban megrendezett futamot a királykategóriában, mögötte az amerikai Colin Edwards és a francia Randy de Puniet végzett. Talmácsi Gábor az ausztrál Chris Vermeulent, illetve két világbajnokot, az amerikai Nicky Haydent és az ausztrál Casey Stonert megelőzve a 12. helyen zárt, ezzel négy pontot szerzett.
Rossi az utolsó körben még megelőzte a hazai pályán versenyző James Toselandet, így bukása ellenére is jócskán növelte előnyét az összetettben. Így a háromhetes szünet után roppant izgalmasnak igérkezik a hozzánk legközelebb zajló világbajnoki futam, mely a több tízezer magyar rajongó miatt szinte hazai versenynek számít évek óta.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte
Jegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül