Új bemutató a Tháliában - Jegyek már kaphatók! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Új bemutató a Tháliában - Jegyek már kaphatók!

Új bemutató a Tháliában - Jegyek már kaphatók!

Májusban is lesz bemutató a Thália Színházban (Egy színésznő lánya) melyben együtt láthatjuk Hernádi Juditot a lányával -Tarján Zsófia- játszani, illetve mellette újra színre kerül Póka Angélával és Szabó Győzővel a Tiszta kosz című darab. Az előadásokra szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban.

Egy színésznő lányaA Thália Színház ajánlata

Egy színésznő lánya
Bemutató – Május 12.

Főszerepben: Hernádi Judit és Tarján Zsófia
Írta és rendezte: Jaross Viktória
Producer: Velki / ArtFanatic
„Nagyon szeretem az anyámat. Először is azért, mert ő az anyám, másodszor mert jó anya. Nekem jó. Valóban nem olyan, mint a többi anya, valóban más, de legalább megszoktuk egymást.”
A történet két szálon fut:
Az anya híres színésznő, otthon, egy róla készülő könyvhöz készít hangfelvételeket. Ezek az önvallomások fellebbentik a titkokat a múltjáról: sikerekről, kudarcokról, szerelmekről, a színházi szakmáról.
Közben, ezzel párhuzamosan megismerkedünk a lányával, aki egy stúdióban a legújabb lemezét készíti az együttesével. Anyjával ellentétben félénk, csendes, visszahúzódó személyiség, aki a dalaiban és a rajzaival fejezi ki önmagát.
Az előadás létrejöttét a Hernádi Juditról készült Maya című könyv (2009.) inspirálta, melynek szerzője Verebes István. A produkció érdekessége, hogy minden szereplő önmagát játssza. Az anyát Hernádi Judit, a lányt Hernádi lánya, a grafikus-énekes Tarján Zsófia, a szerzőt Verebes István, a stúdió zenei rendezőjét pedig Lepés Gábor. A darab alkotói a fiatal rendező – koreográfus - író Jaross Viktória, és producere, az immár második zenés produkcióját készítő Velki Krisztián.Tiszta koszTiszta kosz


Cziczó Attila eredeti művét átírta: Bagota Edit
Főszerepben: Póka Angéla és Szabó Győző
Rendezte: Rohonyi Gábor

„Emlékszel, hogy ismerkedtünk meg? Amikor először megláttalak a Club-ban énekelni, rögtön tudtam, hogy te vagy a Nő az életemben. Én csak álltam és hallgattam, ahogy énekelsz, mintha egy angyal szállt volna le és simogatott volna a hangjával. Még délelőtt volt, érződött az előző éjszaka áporodott szaga a levegőben, de Te ott álltál üdén a színpadon és próbáltál egy új dalt a főnök születésnapjára. Még új voltam, első napom volt, tanultam a szokásokat. Csak azt nem mondta senki, hogy a főnök nője vagy. Ki tudta akkor…”Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Jegyek a Thália Színházba akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
Jegyek a Thália Új Stúdióba akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
https://www.thalia.hu/