FEFE: Ferencvárosi Fesztivál az Albert Stadionban | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  FEFE: Ferencvárosi Fesztivál az Albert Stadionban

FEFE: Ferencvárosi Fesztivál az Albert Stadionban

A 2010-es nyár egyik legnagyobb szabadtéri rendezvénye, a Ferencvárosi Fesztivál, amely idén az Albert Stadionban kerül megrendezésre. Az Üllői úti pályán az: Experidance: Revans, István, a király (A Társulat előadásában), Ghymes: Álombálom, Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar koncertje, Benkó Dixieland Band, Old Boys, Boban és Marko Markovics Orkestar közös koncertje lesz látható. A fesztivál ingyenes templomi koncertjei továbbra is a hagyományos helyszínen, a Bakáts téri Assisi Szent Ferenc Plébániatemplomban lesznek.

„Nagy örömömre, Ferencváros két nevezetessége, az FTC és a Ferencvárosi Fesztivál összefogott", mondta dr. Gegesy Ferenc, Ferencváros polgármestere az április 21-i sajtótájékoztatón.

Pálfai Károly az FTC részéről hozzátette, hogy céljuk, hogy a futballon kívül a jövőben kulturális és a karitatív események mellé álljanak, és nyissanak feléjük. Az Albert Stadion először ad otthont ilyen nagyszabású eseménysorozatnak, melynek különlegessége, hogy épp a labdarúgó világbajnokság idején zajlanak majd a programok. Így azok számára is remek kikapcsolódást nyújt majd a zöld-fehérek szentélye, akik ez idő alatt nem a meccseket követik figyelemmel, hanem inkább szabadtéri kulturális programokra vágynak – például a család hölgy tagjai.

Gárdos Péter, a Ferencvárosi Fesztivál művészeti vezetője kiemelte, hogy a világon mindenhol hagyománya van annak, hogy stadionok adnak otthont koncerteknek és egyéb kulturális rendezvényeknek, fesztiváloknak. Az idei fesztivál vezérfonala a hagyomány és a minőség. Ezen felül ne felejtsük el, hogy a fesztivál egyfajta búcsúnak is felfogható, hiszen a régi, 1974-ben épült stadion helyébe hamarosan újat építenek.

A fesztivál szenzációs jegyárakkal várja a nézőket, hiszen a legdrágább belépő 1990 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
FEFE jegyek országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Ferencávrosi Fesztivál jegyek otthoni nyomtatással, kezelési költség nélkül