Trigger The Bloodshed a Dürer Kertben | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Trigger The Bloodshed a Dürer Kertben

Trigger The Bloodshed a Dürer Kertben

A nyári szezon után az őszi estékre máris „kellemes kikapcsolódást” ígér az Anglia egyik legkeményebb zenekaraként emlegetett Trigger The Bloodshed budapesti fellépése. A Dürer Kert kistermében szeptember 19-én még a szintén szigetországi, metalcore-ban utazó The Dead Lay Waiting és a hazai Slaughter at the Engagement Party, illetve Brainlust bulijait lehet majd megtekinteni. A koncertekre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban és az alábbi weboldalon.

Trigger the BloodshedA Trigger the Bloodshed legénysége 2006-os megalakulása óta már olyan zenekarokkal turnézott a kontinensen keresztül, mint a Cannibal Corpse, Suffocation vagy a Meshuggah - de most végre önálló koncertkörúttal fognak hozzánk is eljutni. A deathcore hullámból alakították ki mára saját stílusukat, és bár érezhetőek nyilvánvalóan a kezdeti hatások, egyre inkább megtalálták a saját hangjukat, amiért kifejezetten érdemes lesz a jövőben is odafigyelni rájuk. A legnagyobb szerepet a koncerten várhatóan a legutóbbi, Degenerate című lemezük fogja kapni, ahol tényleg tanítanivaló pusztítást rendeznek le a srácok. Élőben bizony nem egyszerű prezentálni ezeket a tempókat és technikás témákat mind gitárok és dob terén, szóval borítékolható, hogy emlékezetes és kellően agresszív koncertre számíthatunk tőlük.

Az őket kísérő szintén angliai The Dead Lay Waiting tagjai fiatal koruk ellenére mesterien bánnak a hangszereikkel és kellő elismerést szereztek pusztító bulijaikkal, így nem is kellett sokat várniuk megalakulásuk után a lemezszerződésre. Ők a debütalbumukat (We Rise) népszerűsítik, amivel sikerült elérniük többek között, hogy felléphessenek a világ egyik legrangosabb fesztiválján, a Download-on. Alapvetően ők is a modern, súlyos és gyors zenék világát képviselik, viszont náluk elvétve tiszta ének és dallamok próbálják egyensúlyozni a brutálisabb, üvöltős részeket.

Hazai részről két bizalmat érdemlő csapat, a Slaughter at the Engagement Party és a Brainlust vállalja magára a bemelegítést. Előbbi zenekar ősszel például a Hatebreed előtt is megmutathatja rátermettségét Bécsben. Az biztosan kijelenthető, hogy a két magyar együttes sem fog puhítani a felhozatalon, mindkét csapat kellően súlyos és összeérett élőben is, szóval érdemes a kezdést komolyan venni és időben érkezni! A négy bandát tehát a Dürer Kert kistermében nézhetjük meg szeptember 19-én, a bulira jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon is vásárolhatunk.

Tudnivalók:
2010. szeptember 19.,  vasárnap 18.00 óra
Budapest, Dürer Kert
Trigger The Bloodshed, The Dead Lay Waiting, Slaughter at the Engagement Party, Brainlust koncertek
Belépő: 2900 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
Belépők országszerte a Ticketportal irodáiban 
Jegyek otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül 
https://www.concerto.hu
https://www.ticketportal.hu
https://www.skalarmusic.hu

Hallgatnivaló, látnivaló:
https://www.myspace.com/triggerthebloodshed
https://www.myspace.com/thedeadlaywaiting
https://www.myspace.com/fenevad
https://www.myspace.com/brainlust