VHK, IHM: már tudjuk, hogy mi lesz 2011 első csapása! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  VHK, IHM: már tudjuk, hogy mi lesz 2011 első csapása!

VHK, IHM: már tudjuk, hogy mi lesz 2011 első csapása!

A szeptemberben Jello Biafrával óriási sikert aratott legendás Vágtázó Életerő (a Vágtázó Halottkémek reinkarnációja) bejelentette, hogy következő koncertjére az Isten Háta Mögött zenekart hívja meg előzenekarnak. A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban és az alábbi weboldalon.

A Dürer Kertben jövő január 28-ára időzített esemény, Magyarország két legkeményebb zenekarának közös koncertje, 2011 első csapása lesz! A VHK tagjaiból álló Életerő januárig nem lesz látható Magyarországon, és úgy hírlik, utána sem lépnek fel egy ideig. A koncertre a két zenekar számos meglepetéssel készül. Ritka és különleges alkalom kínálkozik tehát, hogy napjaink egyik legnépszerűb fiatal zenekara, az Isten Háta Mögött ütős ritmusaiban, vagy éppen a magmatikus koncertjeiről világhíres sámánpunk VHK extázisában részesüljenek a rajongók.

A New Noise bemutatja:
Isten Háta Mögött, Vágtázó Életerő (VHK)
2011. január 28, 20:00 Dürer Kert

Jegyárak: 2100 Ft (december 25-ig), 2500 Ft (január 27-ig), 3000 Ft (aznap)
Online jegyvásárlás: itt található

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Belépők akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül 
www.durerkert.com
https://durerkert.comeze.com
https://vhk.saman.org.hu
https://vhk.mediastorm.hu
https://istenhatamogott.uw.hu