Juan Diego Florez koncert időpontváltozás és jegyvisszaváltás | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Juan Diego Florez koncert időpontváltozás és jegyvisszaváltás

Juan Diego Florez koncert időpontváltozás és jegyvisszaváltás

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a november 27-re meghirdetett Juan Diego koncert szervezői az alábbi közleményt jelentették meg weblapjukon:

Juan Diego Florez 2011. november 27-re a Budapesti Kongresszusi Központba meghirdetett áriaestje 2011. november 28-án 19 óra 30 perces kezdéssel a Magyar Állami Operaházban lesz megtartva. A megvásárolt jegyeket 2011. október 24-től lehet becserélni az Operaház Szervezési Osztályán, hétköznap 10 és 17 óra között
Mivel a Juan Diego Florez koncert időpontja és helyszíne megváltozott és a koncert kooprodukcióban jön létre a Magyar Állami Operaház és a Concerto Grande között, így a" Kultúrával a gyermekekért"  támogatói kártya erre a koncertre nem váltható be.