Bogármese - / Mesés Tánc Show / | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>   Bogármese - / Mesés Tánc Show /

Bogármese - / Mesés Tánc Show /

 

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad, Dátum: 2006. július 25.

(Esőnap: 2006. július 26.)

Meséjét írta: Lázár Ervin és Lázár Zsófia


Közreműködnek: a Madách Musical Tánciskola növendékei.

Egyszer, amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdőben, egy éjjel gyönyörű, gyógyító erejű virág nőtt a rét közepén, és a varázsvirág visszakergette a szürke bogarakat a föld alá. Ám egy napon hatalmas vihar támadt, és letörte a varázsvirágot. A szárát a szarvasbogár vette el a szél ellen támasztékul. A széthullott szirmokat - a fejük fölé tartva - különböző bogárkák vitték magukkal az eső elől menekülve: egyiket a hangyák, másikat a legyek, harmadikat a szeméthasznosító bogarak, negyediket a szkarabeuszok. Az ötödik szirom a Szivárványos Bogárkához került, de őt meglátták a föld alól kiszabaduló szürke bogarak. Majdnem elfogták, a karján meg is csípték, elmenekült, de a csípéstől megbetegedett. Vajon sikerül-e új barátjának, a Csillagszemű Bogárkának még időben újra összeraknia a varázsvirágot, hogy Szivárványos meggyógyuljon és a szürke bogarak, ismét visszabújjanak a föld alá…?

Az előadás jogtulajdonosa: Panche 2001 Kft.
Könyvkiadó: Nôk Lapja (Sanoma Rt.)
Előadja: KFKI Kamarabalett, Madách Musical Tánciskola növendékei

A mesét színpadra alkalmazta: „4 for one” : Sárközi Gyula
Jurányi Patrick
Kovács Zsolt
Kováts Gergely Csanád