Hegyalja Fesztivál 2013 - Karácsonyi akció | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Hegyalja Fesztivál 2013 - Karácsonyi akció

Hegyalja Fesztivál 2013 - Karácsonyi akció

BORSODI HEGYALJA FESZTIVÁL
2013. június 25-30.

A Hegy' az a hely, ahova vissza kell térned, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár. 2013-ban június 25-30. között a 14. Hegy’-gyel nyit a nyár. Az egyetemisták itt ünnepelhetik meg a vizsgaidőszakot, az érettségizők pedig végre felszabadultan tombolhatnak kedvenc zenekaruk koncertjén. Az igazi fesztiválarcok már karácsonykor a hegyaljás nyárnyitásra készülnek.

A 2013-as Hegy’ bérletedet karácsonyra igazi Rock & Roll áron, 14.500 Ft-ért kapod.

A külföldi fellépők mellett idén is Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhatsz. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhetsz, Furmint-fröccsözhetsz a kedvenc íróddal, énekeseddel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között még munkát is könnyedén találhatsz.

Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Tokajban.

Kapcsolódó weboldalak:
Bérletek a Hegyalja Fesztiválra a Ticketportal jegyirodáiban
Hegyalja Fesztivál bérletek az interneten otthoni jegynyomtatással