TICKETport | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  TUDNIVALÓK>>  TICKETport

TICKETport

Amennyiben nincs a közelében jegyiroda, a TICKETport ikonnal megjelölt rendezvényekre megveheti belépőjegyét a TICKETport pontokon is, melyek lépten-nyomon országszerte gyors kiszolgálást biztosítanak az Inmedio és Relay üzletekben közlekedési csomópontokon, aluljárókban, pályaudvarokon, sétáló utcákon, főtereken, bevásárlóközpontokban, hipermarketekben. A TICKETport pontokon megvásárolt jegyeket nem szükséges beváltani, a jegyen található sorszám és vonalkód alapján történik a rendezvényre való beléptetés.

FONTOS INFORMÁCIÓ
A Mintajegy részben feltüntetett típusú jegyek kizárólag a TICKETport pontokon kerülnek értékesítésre. Ennek megfelelően ha Ön más csatornán keresztül vásárol ilyen típusú jegyet, vállalja annak kockázatát, hogy egy másolatot vesz meg, és ezzel a rendezvényre való bejutását kockáztatja.