Közlemény: Elmarad a Tátrai Band fehérvári koncertje | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  VÁLTOZÁSOK>>  Közlemény: Elmarad a Tátrai Band fehérvári koncertje

Közlemény: Elmarad a Tátrai Band fehérvári koncertje

ELMARAD A TÁTRAI BAND FEHÉRVÁRI KONCERTJE

Számmágia, névmágia vagy valamiféle mumus idézi elő, azt nem tudjuk, de úgy néz ki átok ül a Tátrai Band FEZEN-es fellépésén. Még az is lehet, hogy egyszerűen a véletlenek szerencsétlen összjátéka okozza a balszerencsesorozatot. Valóban sorozatról beszélhetünk, hiszen sajnos már másodszor hiúsul meg az ősz folyamán a Tátrai Band fehérvári visszatérése.

Ezúttal egészségügyi okokból. Sajnáljuk. Nem jellemezte eddig a FEZEN történetét, hogy koncertek maradnak el, de ahogy szórakozni, úgy szórakoztatni is csak egészségesen lehet. Természetesen a már megváltott jegyeket a vásárlás helyén visszaváltják. És az is magától értetődő, hogy keressük a pótlás lehetőségét. Azért vágtunk bele ennek a koncertnek a szervezésébe, mert szeretnénk a FEZEN színpadán látni ismét a Tátrai Bandet, és a zenekar is azért vállalkozott rá, mert ők is szeretnének ismét a fehérvári közönség előtt szerepelni. A véletlen vagy valami misztikusabb eddig ennek keresztbe tett, de nem adjuk fel.