Detail info
Close

Braindogs koncert

Braindogs koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Tom Waits zseniális számait, zenéjét, őrületét a világ egyik legkitűnőbb soul-blues énekese,Ian Siegal, valamint Ripoff Raskolnikov, Kiss Tibor és Varga Líviusz, Varga Laca, Frenk és Nagy Szabolcs tolmácsolja.
A zenekar egyszeri tisztelgésként indult, néhány éve Tom Waits születésnapján léptek fel először az A38-on. A koncertnek olyan elsöprő sikere volt – mind a közönség, mind a résztvevők oldaláról –, hogy évente megismétli a csapat. Az idei turné során megújult programmal lép színre a jól ismert társaság.
A tagok egytől-egyig komoly tisztelői a mesternek. Ezt a produkciót a többi tribute band közül az emeli ki, hogy a résztvevők nagy része saját jogán is hasonló kvalitású dalszerző-előadó. A londoni Ian Siegal-t többen a legtehetségesebb fehér soul-blues énekesként tartják számon (maga Tom Waits is elismerőleg nyilatkozott róla az egyik lemeze kapcsán, ami valahogy a kezei közé került), a grazi Ripoff Raskolnikov több mint húsz éve visszatérő vendége a hazai színpadoknak, egyike közép Európa legjobb dalszerzőinek. Kiss Tibor és Varga Livius a Quimby szerzőpárosaként tette le a névjegyét, míg a dobos–énekes Frenk nemrégiben jelentette meg harmadik lemezét. A zongorista Nagy Szabolcs személyében jó eséllyel a legjobb hazai blues zongoristát tisztelhetjük.

Ian Siegal (UK) – ének, gitárok
Ripoff raskolnikov (A) – ének, gitárok
Kiss Tibor – ének, gitárok
Varga Livius – ének, ütős hangszerek
Varga Laca – basszusgitár
Nagy Szabolcs – zongora
Frenk – ének, dob, zongora gitár

 

Jegyár: elővételben: 2990 Ft, a koncert napján: 3490 Ft.
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Top