Kraftwerk | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Kraftwerk

Kraftwerk
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Kraftwerk
2018.02.21. 20:00

Helyszín: Papp László Budapest Sport Aréna (1143 Budapest, Stefánia Út 2.)

Jegyárak: 9990 - 16990 Ft (a koncert teljes egészében ültetett, a jegyár tartalmazza a 3D-s szemüveget)

Az előadás előreláthatólatg 2 órás, szünet nélkül.


A világszerte óriási sikereket elért 3D koncertsorozatot 2018. február 21-én Budapestre is elhozza az elektronikus zene úttörő formációja, a Kraftwerk!  Az ikonikus zenekar produkciói a zene és performansz művészet összevonásából, egy valódi „Gesamtkunstwerk”, azaz összművészeti projektből születnek meg.

A 70-es évek közepére a Kraftwerk nemzetközi ismertségre tett szert innovatív elektronikus hangzásának, valamint robotikával és egyedülálló technikai újításokkal való kísérletezésének köszönhetően. Előremutató zenei filozófiájukkal megteremtették a digitális 21.század hangzásvilágát.

Kompozíciójuk, amelyhez innovatív technológiát, szintetikus hangokat és számítógéppel előállított ritmusokat használtak, fontos hatást gyakorolt a zenei műfajok széles skálájára: az electrótól a hip-hopig, a technotól a szinti-popig. A Kraftwerk csapata– azaz Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert és Falk Grieffenhagen – élő performanszai során hűen illusztrálja hitét az ember és a gép egyedülálló kapcsolatában.
Időpontok :


Képek / Videók :

Kraftwerk
Bookmark and Share
Megosztás