Massive Attack | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Massive Attack

Massive Attack
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Massive Attack
2018.06.23. 20:00

Helyszín: Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2)

A modern elektronikus könnyűzene kikerülhetetlen csapata, a trip hop stílus egyik elindítója, a brit Massive Attack megannyi év várakozás után végre ismét Magyarországon! Az elképesztően sokszínű és hihetetlen hangulati mélységekbe markoló zenéket június 23-án élhetjük majd át a Budapest Sportarénában!     
A 30 éve a pályán mozgó formáció még 1988-ban, a bristoli klubélet bugyraiban kezdte működését és a különleges, hip hop, funk, dub és r&b elemekkel sűrűn átszőtt, belassult elektronikus zenéjük nagyon hamar megtalálta az értő fülekhez vezető utat, és a 90-es évek elejére, lényegében az általuk életre hívott egyedi hangzásból megszületett a trip hop sokrétű zenei világa.
A Massive Attack ráadásul nem egyedül érkezik, ugyanis június 23-án a gyakorlatilag már állandó kísérő vendégüknek tekinthető, skót Young Fathers alternatív elektronikából táplálkozó, egyedi pop zenéje hangolja majd be az Aréna közönségét!   

Jegyárak: 7990 - 17990 Ft
(Álló: 14990 Ft, nincs kiemelt állóhely, küzdőtér teljes területe elérhető a normál álló jeggyel)


Időpontok :


Képek / Videók :

Massive Attack
Bookmark and Share
Megosztás