Detail info
Close

Alexandrov

Alexandrov

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

ALEXANDROV
az Orosz Hadsereg hivatalos ének- és táncegyüttese


Időpont: 2017. május 28. vasárnap, 20 óra
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

 A csodálatos Alexandrov koncertje mindig különleges esemény Budapesten. Az Orosz Hadsereg hivatalos akadémiai ének- és táncegyüttese, amely a sereg kórusaként is szolgál, 2017 május 28-án visszatér a Papp László Sportaréna színpadára.
Repertoárjuk az orosz népdaloktól, az egyházi énekeken, operaáriákon át, a popzenéig terjed. Az egykori Vörös Hadsereg kórusa ma már világhírű, fennállása óta több, mint hetven országban koncertezett, köztük többször Magyarországon is. - "Budapest Európa legkülönlegesebb gyöngyszeme, az egyik legszebb város, ahol valaha is felléptünk. Nem ritkán több ezer  ember énekli velünk együtt a dalainkat, az mindig hihetetlen élmény. A régi török fürdők, a Városliget, gulyásleves és az omlós fehér kenyér felejthetetlenek, már alig várjuk, hogy újra Magyarország vendégszeretetét élvezzük.” – mondja az együttes igazgatója, Leonid Ivanovics Malev

A kommunizmus áldásos öröksége, az Alexandrov élő példája, hogy a valódi művészeti produkció a történelem legszörnyűbb viszontagságait, fordulatait is átvészeli, az egykori Szovjetunióban alapított együttes máig Oroszország egyik legismertebb büszkesége. Aki a falrengető férfikórus Kalinkájával kíván múltat idézni, annak a 2017. május 28-i Aréna-koncert ismét nagy élménynek ígérkezik.

A rendezvényre csak online, illetve a központi jegyirodában(1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) lehet jegyet vásárolni!

Galéria

Top