Nőkérdés: Pánikbetegség, csak egy rossz vicc? | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Nőkérdés: Pánikbetegség, csak egy rossz vicc?

Nőkérdés: Pánikbetegség, csak egy rossz vicc?
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Nőkérdés: Pánikbetegség, csak egy rossz vicc?

- Bihari Viktória blogerina őnálló estje -

Időpont: 2016. október 14. 17 óra
Helyszín: Feldmár Intézet Budapest, 8. kerület Rákóczi tér 2. 2. emelet, 35-ös kapucsengő


Viki 10 évig volt pánikbeteg, amiből szerencsésen kigyógyult, erről fog beszélni, valamint depresszióról, félresikerült  párkapcsolatokról, önbizalomhiányról és a mindenen átsegítő humor jelentőségéről.

A pánikbetegség csak egy rossz vicc. Zsibbadás, halálfélelem, heves szívverés, szorongás, fóbiák, rettegés és megmagyarázhatatlan  érzések. Nagyjából ez a pánikbetegség, aminek sem a pánikhoz, sem a betegséhez nincs köze.  Pszichoszomatikus hókamóka, egyfajta jelzés, hogy lassítsunk, mert valami nem stimmel. Szinte mindenkit meglátogatott már, bebújt a paplan alá, vagy gúzsba kötött minket. Erről lesz szó ezen az estén, a kiváltó okokról, a gyógyszeres félrekezelésekről, a tévhitekről és az emberi kapcsolatok fontosságáról, valamint a gyógyulásról.

Jegyár: 3700 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás